<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=211231012935510&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ramirent blogg
2020-01-07

Spara pengar i byggprojektet med Ramirents kundportal

Har du full kontroll över hyrda maskiner och andra produkter? Ramirents kundportal hjälper dig att göra hyresinnehavet så kostnadseffektivt som möjligt.


spara_pengar_med_kundportalen

Bokat för mycket eller för länge? Ändrade förutsättningar på byggarbetsplatsen? Stressiga projekt och många bollar i luften kan ofta leda till att hyrda maskiner, ställningar eller liftar står och tickar pengar i onödan. På längre sikt kan det resultera i betydande kostnader.

Den risken undviker du enkelt med hjälp av Ramirents kundportal. Där kan du närsomhelst få en snabb och tydlig överblick över det aktuella hyresinnehavet och se vilka produkter som är på plats i respektive projekt. Därmed blir det enkelt att returnera produkter som inte behövs längre, eller att flytta över produkter till projekt som behöver dem bättre. Full kontroll, effektiv användning och minskade kostnader – dygnet runt i din mobil, surfplatta eller dator.

Vill du veta mer om hur Ramirents kundportal kan bidra till en bättre maskinlogistik? Kontakta vår kundservice:
Tel: 010-15 20 200
Mail: kundservice@ramirent.se

Ramirents kundportal - ett steg på vägen mot ett mer digitalt arbetssätt. Läs mer här. 

Online - en utmaning för hela branschen. Läs mer här.