<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=211231012935510&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ramirent blogg
2020-07-02

Ramirent rycker ut i Skåne

Ibland inträffar det oförutsedda under ett pågående vägprojekt. Om avstängningar, skyltar eller andra funktioner drabbas kan Ramirent bistå med snabb ”akuthjälp”.

VT-BLO-06-ramirent-rycker-ut

Avgrävda kablar, spruckna ledningar, stölder och kollisioner med vägavstängningsmaterial är några exempel på händelser som är svårt att helt gardera sig mot under vägprojekt. Men med effektiv assistans går det att snabbt återställa arbetsplatsen i ursprungligt och säkert skick. I Skåneregionen förfogar Ramirent över en egen flotta med ett flertal olika arbetsfordon. Förutom att de planerade uppdragen kan utföras mer effektivt, betyder det också att kunden kan anlita Ramirent för jourverksamhet. Med ett komplett utbud av material och startklara fordon som är redo att göra oplanerade utryckningar, kan Ramirent snabbt infinna sig på plats oavsett tid på dygnet.
– Det är en tjänst som ger en extra trygghet, inte minst vid vägavstängningsprojekt där man inte har personal på plats under kvällar och helger, säger Linus Dahlberg, kundcenterchef på Ramirent.