<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=211231012935510&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ramirent blogg
2019-10-03

Ramirent letar efter Sveriges piggaste byggingenjörer

Det byggs som aldrig förr i Sverige. Samtidigt står branschen inför stora effektivitets- och produktivitetsutmaningar. Med Den temporära fabriken vill Ramirent råda bot på problemet och skapa säkert, hållbart och effektivt byggande. En satsning som kräver Sveriges piggaste byggingenjörer.


BLO_020

Kostnadseffektivt och hållbart byggande
Vi står inför en period av intensivt byggande i Sverige. Många projekt handlar om upprustning och nybyggnation av infrastruktur, bekostat av skattepengar. Med vår kompetens och erfarenhet vill vi hjälpa till att få ut mer värde för pengarna. Att göra smarta val och lösningar för ett hållbart och säkert byggande. Den temporära fabriken förbättrar byggandet, gör det säkrare, effektivare och mer hållbart. Dessutom minskas slöseriet i produktionerna. Vi kallar det Ramirenteffekten.

Vi vill ta nästa steg
Vår vision är att utveckla branschen. Nu sätter vi oss i en ny position i projekten och kommer att hantera andra frågor och situationer. Det betyder att vi både behöver kompetensutveckla vår befintliga personal och fylla på med fler kompetenser.

– Du som är intresserad av att åstadkomma en förändring till det bättre i byggbranschen, och tycker att vår vinkel på hur det kan göras är intressant, är rätt person för Ramirent. Det är faktiskt viktigare än vad eller hur mycket du har gjort innan, säger Jimmy Dahlström som är chef för Den temporära fabriken produktion.

 

Till Den temporära fabriken