<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=211231012935510&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ramirent blogg
2019-09-12

När helheten trumfar uthyrningsaffären

Ramirents koncept Den temporära fabriken har inte uthyrning som primärt mål. I fokus står helheten som blir bäst för ditt projekt. Det kan bland annat innebära att vi konkurrensutsätter oss själva.


BLO_011

Med helheten i fokus
När Ramirent planerar och genomför de temporära delarna tar vi hela ansvaret för att allt rullar så effektivt som möjligt. Inget får störa det grundläggande syftet – att vi säkerställer att allt görs med projektets bästa i åtanke. Med det sagt är det därför självklart för oss att den temporära fabriken står på egna ben, oberoende av vilka lösningar du väljer. Det betyder att vi ibland konkurrensutsätter oss själva när det är lämpligt eller när beställaren kräver det. För dig betyder det att den temporära fabriken blir skalbar – inte vertikalt i form av att funktioner plockas bort – men horisontellt där du kan välja vilka delar som just Ramirent ska hjälpa till med i projektet. 


Kontakta Ramirent så berättar vi mer om hur vi kan lösa dina temporära utmaningar.

 

Till Den temporära fabriken