<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=211231012935510&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ramirent blogg
2018-08-27

Innovativ helhet för byggprojektet

Skillnaden mellan traditionell maskinuthyrning och en helhetstjänst som syr ihop alla temporära delar i byggprojektet är stor. Mycket stor.

Vill ni kunna fokusera på er kärnverksamhet, dvs produktionen av byggnaden, och samtidigt få bättre kontroll över maskiner, allmänna ytor, fallskydd och liknande faktorer? Låt oss berätta mer.

Ramirents temporära fabrik, innebär att vi arbetar tätt tillsammans med er som kund och kombinerar er kunskap med vår. Utifrån det levererar och samordnar vi de temporära delarna och tar ansvar för arbetsplatsomkostnaderna. Vad innebär den lösningen för er rent konkret? Jo, att vi bland mycket annat effektiviserar ert projekt med följande byggstenar.

  • En organisation som fullt fokuserar på den temporära fabriken.
  • En implementerad logistikplan som ger framförhållning och ett effektivt flöde på arbetsplatsen.
  • Kostnadseffektiv säkerhet som är med redan i projekteringsstadiet.
  • Maskiner och andra temporära produkter som alltid finns på rätt plats i rätt tid.
  • Projektering och planering av alla temporära etableringar.

Till vår hjälp för att hitta rätt lösningar för alla delar, har vi en VDC-process med de modernaste digital verktygen som gör att vi tillsammans kan förutse hela arbetets gång långt innan första spadtaget.

Kontakta Ramirent och boka rådgivning så hjälper vi dig till nästa steg!

KONTAKTA VÅRA SPECIALISTER